Säljstart View Åre Horizon

Nu är det dags! 59 nya lägenheter, 39 - 219 kvm i en ny magnifik byggnad. Med inspiration från tidigare etapper av View, äldre byggnader i Åre och pampiga fjäll- och alphotell har denna byggnad en helt egen identitet. Med stor variation i storlekar och utformningar blir varje lägenhet unik. Välkommen till nya View Åre Horizon!

Full aktivitet

Samtidigt som de stora byggnationerna fortskrider så sätts materialvalen för lägenheternas inredning.

Uppdaterade bilder v 6

Nu jobbas det på många fronter och tack vare att byggstarten för både etapp 2 och 3 kunde starta samtidigt har många synergieffekter kunnat uppnås. I Etapp 2 med hus C & D är gjutningen av våningsplan nu på plan 3. I etapp 3 på plan 2 och hela garaget är nu vädertätt med tak. Nu börjar det att likna något!

Parkeringshuset

Nu sker sista förberedelserna för gjutning av taket till parkeringshuset. Inom kort kan all byggmaterial förvaras här vilket underlättar vid kraftiga snöfall.

View januari 2021

Etapp 2

Vinter är i fullgång i Åre! Det är även byggnationerna. På etapp 2 har våning tre gjutits. Nu börjar huset ta form och man kan tydligare föreställa sig den fina utsikten från lägenheterna.

Reservation/köp av studiolägenheterna.

Redan har 29 av de 37 studiolägenheterna blivit reserverade.
Byggandet av etapp 2 och 3 fortlöper enligt plan.

Besök på byggplats

Mycket härligt framför oss! På fredag öppnas backarna för säsongen och i slutet av veckan lanseras View Åre Studios. Vi märker tydligt av ett stort intresse för lägenheterna då många redan har kontaktat Jonas på Svensk Fastighetsförmedling.

Första fasadbilden på View Åre Studios

Exteriören kommer att följa tidigare etappers design och utryck. Den mörka träfasaden och stensättningen på grunden skapar en både stilren och sammanhållande arkitektur som övriga byggnader i projektet. 30 av lägenheterna kommer vara riktade mot söder och 7 av dem mot öster. Inom kort kommer fler renderingsbilder inifrån lägenheterna.

Snart säljstart View Åre studios

Uppgradera dig till View med utsikt mot Åreskutans topp och Åresjön med Renfjället i bakgrunden. Nu lanseras 37 fullt möblerade studiolägenheter på 35 kvm med högsta standard och blick för detaljer.
Blick för det lilla extra som gör ditt boende i Sveriges bästa skidort till något utöver det vanliga. 200 m från Åres bästa skidåkning och endast en liten promenad från byns restauranger.

Första våningen i etapp 2 gjuten

Hösten är här och lugnet börjar att infinna sig i Åre. Efter många veckors arbete med markplanering, avlopp, vatten och arbete med plattorna är nu första våningens väggar på plats i hus D etapp 2. Från och med nu kommer våning efter våning att resas i snabb takt. För att binda marken under byggprocessen behålls träd, sly och annan växtlighet nedanför etapp 2. Detta område kommer sedan att rensas ut och ersättas med lägre växtlighet.

Nyhetsbrev