Arkitektur med öga för detaljer

När jag såg det planerade området för View var min första tanke att detta kommer att bli något speciellt. Beläget vid södersluttningen mot Åresjön, lite avskilt från övrig bebyggelse och med ett glidavstånd till VM 8:ans dalstation. Området har verkligen de optimala förutsättningarna för att bli det mest attraktiva boendet i Åre.

På klassisk Åremark bygger vi fem huskroppar som i varierande höjd och riktning formar en egen by med en egen karaktär. Här möter de nya och moderna byggnaderna den anrika Bräckegården med dess ekonomibyggnader.

Lägenheterna har högsta standard och är utrustade för en aktiv tillvaro. Storleken på lägenheterna varierar liksom antalet rum. Samtliga lägenheter ovan markplanet har balkonger som delvis är inglasade och de generösa glaspartier får uterum och innerum att växa ihop. En av Views största fördelar är utsikten och den kommer verkligen till sin rätt med tanke på balkongernas utformning och placering.

Färg och materialval i View har inspirerats av den fjällnära natur som omger ditt nya boende. Jordnära och lugna färger som ger kropp och sinne ro. Efter en dag på fjället blir din avkoppling optimal.

View Åre är anpassat för ett boende med olika inriktning. En fritidslägenhet för ett aktivt liv med cykling, skidåkning och vandring eller en permanent lägenhet med ett lugnt avskilt läge med fantastisk utsikt. Det finns något för alla.

Arkitekt Rolf Bergsten