Årebor brukar lyfta fram perioden när snön ligger kvar på fjällen samtidigt som solen och värmen har börjat att titta fram i byn som en alldeles egen årstid. Samtidigt som Åreskutan erbjuder fantastiska förhållanden för toppturer börjar cyklarna att tas fram i byn. Den berömda så kallade femte årstiden har varit ovanligt lång detta år. En magisk tid!
Projektet View står i startgroparna för att sätta spaden i marken för etapp 1 i Juni. För närvarande blandas kontraktsskrivningar, byggmöten och visningar av inredning och materialval i visningshuset Bräckegården. Efter en liten stiltje under den inledande fasen av Coronakrisen så är det full fart igen. Känns fantastiskt måste vi säga.

Ett annat projekt som redan har börjat att byggas är den 3 300 kvadratmeter stora aktivitetshallen för en rad olika aktiviteter. När den står klar nästa höst kommer anläggningen med en takhöjd på 15 meter att inrymma trampoliner, foampits, olika typer av klätterväggar och mycket annat. Visionen om en aktivitetshall har det jobbats med länge i Åre och satsningen kommer att bredda och stärka orten som både året-runt destination och plats att leva på.